lauantai 2. huhtikuuta 2011

Ompeluhaaste

Tällaisen haasteen lähetti Kadonnut Nappi


Esittele blogissasi sinulle mieluinen, rakas tai tuikitarpeellinen ompelutarvike.
Pelkkä kuvakin riittää, mutta ainahan on kiva kuulla miksi valitsit juuri kyseisen esineen.
Lähetä haaste viidelle.

Laitan tämän eteenpäin
Retrosydämelle
En muille, kun aika monella näyttää kiertäneen.

Kiva saada tällainen haaste :) Hieman kyllä piti pohdiskella asiaa ja päädyin ratkojaan.


Ehkä se ei ole se kaikkein rakkain ompelutarvike, mutta tarpeellinen kylläkin. Aina ei tosiaan ompelu suju tai en ole tyytyväinen ompelujälkeen, silloin ratkoja pääsee hommiin. Toinen mikä on nyt viime aikoina tullut aika rakkaaksi on virkkuukoukku. Ei se kyllä taida niin ompeluväline olla, mutta mainitsen sen silti. Aiemmin en osannut, enkä myöskään tykännyt virkkaamisesta. Enkä kyllä vieläkään osaa kovin vaativaa työtä tehdä, mutta olen kyllä tykästynyt ja koukuttunut ihan :)

 Moni on esitellyt omaa työtilaansa. Täytyyhän sitä itsekin heittää tänne muutama kuva omasta. Tässä on minun ompelunurkkaukseni


Se ei normaalisti ole ihan näin siistissä kunnossa. Nyt tämänn haasteen innoittamana siivosin nurkkauksen ja vähän järjestelin tavaroita parempiin paikkoihin. Aika vähän tässä säilytystilaa on ja ompeleleen mahtuu kun siirtää vähän noita säilytyslaatikoita ikkunalaudalle. Joku seinähylly voisi olla hyvä noiden laatikoiden ja purkkien säilytykseen. Mutta nyt vielä siirellään tavarat tieltä pois kun aloitetaan hurruutukset. 

Me muutettiin huoneen järjestystä aika vasta, kun päästiin luopumaan hoitopöydästä ja tuli hieman enemmän tilaa tähän huoneeseen. Aiemmin tuo työpöytä oli lähellä ovea. Se vasta oli huono paikka. Nyt on kivempi kun on ihan oma nurkkaus. Olisihan se hienoa jos joskus saisi ihan oman huoneen :)


Tässä näkyy nuo laatikot ikkunalaudalla. Tuleehan siihen vähän lisää tilaa, mutta aika vähän. Joo, ja tuo lamppu on taas tosi työpöydän lamppu. Tuntuu että on vaan aina tiellä. Pöydällä on kasa keskeneräisiä töitä ja korjauksen tarpeessa olevia vaatteita. Siinä ne odottaa.

Kankaita olen levitellyt ympäri kotia. Olohuoneessa on tällainen ihana arkku täynnä kankaita. 


Tarvitsenko todellakin tuon kaiken kangasmäärän. Kyllä, ainakin melkein kaiken :) Lisäksi meidän sängyn alla on laatikko, jossa on kaikki vaippakankaat. Pojulla on tällä hetkellä niin hyvä vaippavarasto, että ei tarvitse uusia vaippoja. Kohta kyllä tarvitsee uusia sisävaippoja, että jospa niitä kankaita sitten saisi kulumaan. Oon viime aikoina yrittänyt olla ostamatta mitään uusia ihania kankaita ja pyrkinyt kuluttamaan vanhoja kankaita. Aika hyvin on muuten onnistunut :)

2 kommenttia: