sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Kevätpipoja

Lapsille valmistui kevätpipoja.


Yläkuvan pipot on tyttärelle. Molemmat on tehty kaksinkertaisesta trikoosta. Musta-valkoista trikoota riitti vain pipon ulkopuoleen, sisäpuolen tein mustasta trikoosta. Sininen on kauttaaltaa tuota samaa kangasta. Ei se kovin tyttömäinen ole, mutta aika kivalta näytti esikoisen päässä.


Mustavalkoinen pallotrikoo on mun vanhasta paidasta. Hieman haalistunutta, mutta menee näin pipoissa. Nämä pipot vähän kokeiluja, niin en viitsinyt uusia kankaita käyttää. Tuo kärpässieni on ensimmäinen aplikaatiokokeiluni ja aika kokeilultahan se näyttää :) Aplikointi tuntuu olevan aika suosiossa ja ajattelin että minä en kyllä ainakaan ala. Antaa muiden tehdä. Mutta niinhän se taas meni. Todellakin. Ja huomasin jo olevani Eurokankaassa ostamassa liimaharsoa ja suunnittelemassa erilaisia kuvia mitä voisi aplikoida. Tuon kärpässienen tein joustofoteesta. Se oli mielestäni huonovalinta kun tuntui että kuvan reunoja en saanut tehtyä riittävän siististi.

Pilvipipo on pojulle. Hieman se on vielä iso mutta käy varmaan hyvin jo loppukesästä. Olen muuten tehnyt hänelle aiemminkin pilvipipon ja se oli aivan samanlainen, tylsä minä  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti