sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Vaihteeksi jotain itselle

Löysin tällaista ihanaa kangasta Eurokankaasta. Siitä tuli tunika. Kaava on Joka tyypin kaavakirjan I osassa, muistaakseni t-paita nimellä. Tein vain tähän hieman suuremman pääntien ja pidesin helmaa. Kivan pirteä kangas! Jospa sitä tämä päällä tuntisi oman olonsakin pirteäksi ja energiseksi :)

Itselle valmistui myös leggingsit. Kangas on Kangastalosta. Se avasi ovensa aika tähän meidän lähelle ja avajaistarjouksena oli erä palakankaita hyvässä halvennuksessa. Ostin tätä strechiä sitten aika ison palan, ajatuksella tehdä siitä itselle ja tyttärelle leggingsiä, hametta ja sen sellaista. Kaava on Suuri Käsityölehdestä 5-6/2010. Ohje oli vajaamittaisiin leggingseihin, mutta tein pidemmät kun halusin täyspitkät. Näistä tuli ihan peruslegginsit. Menee hyvin just pitkien paitojen ja tunikoiden kanssa. 

Tein koon 36 mukaan ja laitoin aika pienet saumavarat. Lantion kohdalle olisi ollut hyvä laittaa hieman reilummat saumavarat. Nimittäin on aika piukat lantion kohdalta. No, luulen kyllä että nämä löystyy käytössä. 

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva paita,ihana kangas.Ja legginsejä tarvii aina.Itselläkin kesäksi pitäisi niitä ommella.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Itsekin tykkään kovasti paidasta :)
    Pitäisi itsekin parit trikooleggingsit surrauttaa kesäksi:)

    VastaaPoista