maanantai 21. maaliskuuta 2011

Leggingsiä ja hametta


Eilen oli ihana päivä kun sain rauhassa ommella. Sain valmiiksi tyttärelle leggingsit ja hameen. Leggingsien kaava on Ottobre 1/2011 lehdessä, nimellä Cinnamon. Ohjeesta poiketen laitoin näihin prässit. Mielestäni tuohon kankaaseen sopii just hyvin prässit. Näistä tuli aika kivat. Ei vaan ehkä ihan kaikkien mielestä, niin kuin esimerkiksi isän ja tyttären. Näitä tehdessäni kävi kyllä mielessä, että neiti ei välttämättä kauheesti välitä, kun ei ole mekko, ei hame eikä punaisen värinen. Tulee muuten mieleen Marakattimarssin housut, vaikka en kyllä sitä tavoitellut.

Sitten valmistui neidin mieleen, joustofroteehamonen.Kaavan otin vanhasta hameesta. Tein aikaisemmin tekemieni Jumping-Jack housujen innoittamana tällaiset taskut. Nyt ei ole valetaskut vaan ihan oikeat taskut. Minulla on huono tapa tehdä liian isoja vaatteita. Tämäkin hamonen oli alkuun liian leveä. Jouduin kaventamaan ja tekemään hieman laskoksia. Lopputulokseen olen kuitenkin tyytyväinen.

Molempien vaatteiden kankaat on Lasten Metsolasta, pinkki resori on Eurokankaasta. Housuista tuli juuri sopivat. Sain juksattua neidin kokeilemaan näitä ja hyvin istui. Vielä kun olisi kuvan saanut. Muutenkin vaatteet kertoisivat enemmän kun kuvaisi ne lasten päällä. No, siinä sitä haastetta onkin. Täytynee siihen tarttua jossain vaiheessa.

2 kommenttia:

  1. Kiva hame ja housutkin.Noi metsolan kankaat on niin ihania :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Niin, Metsolan kankaat on ihania! Nämä kankaat säilyivät kätköissä ihmeen pitkään ennen kuin tulivat vaatteiksi :)

    VastaaPoista