perjantai 1. heinäkuuta 2011

Housua pukkaa ja jotain muutakin..

Meidän pojulla on huutava kesähousupula. Varsinkin näillä helteille ei tunnu kaapista löytyvän sopivia housuja. Velourhousuja kyllä löytyy, mutta ovat kyllä liian lämpimiä. Ja vielä kun ovat tummia, niin ei kiitos. Tai sitten on samettihousuja ja farkkuja, että ei kiitos niillekin. Tänään sain aika kivasti ommeltua. Yllätyin ihan itsekin! Poju nukkui pitkät päiväunet ja neiti viihtyi omassa sängyssään ihmeen pitkään, vaikka ei nukahtanut päiväunille. Tein pojulle kahdet housut ja neidille hamosen.


Kankaat on Lasten Metsolasta. Traktoripöksyistä tuli aika kivat :) Nuo mustat housut eivät taida olla ihan sieltä viileimmästä päästä näillä helteillä, mutta aika ohkasta trikoota ne kuitenkin on. Ompelin housuihin vyötärökuminauhan eri tavalla kuin olen sen aiemmin tottunut tekemään. Vinkkiä näihin sain Tosimummon blogista. Siellä oli ohje hameen tekoon ja siinä oli vyötärökuminauha tehty näin. Että kiitos vinkistä :)
Aika mukavasti onnistui vyötärönteko näin. Ehkä himppasen liian leveä oli kuminauha traktoripöksyihin. Kaava molempiin pöksyihin on Muotimuksu 1/97 lehdestä. Mustat housut saivat lahkeisiin resorit, traktoripöksyjen lahkeisiin tein vain peruskäänteet.

Neiti sai myös oman osansa traktoreista. Hänelle valmistui hame. Siitä tuli just eikä melkeen sopiva. Hieman ehkä lyhyempi mitä yleensä olen hameita hänelle tehnyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti